GO UP

House Tour: A neutral colour palette of greys and browns fills this cosy Sentosa cove apartment

+

The interior of this four-bedroom condominium apartment at Sentosa Cove was designed by Lim Ai Tiong of Lato Design. He incorporated textural materials such as natural stone and wood veneer, and turned the originally stark white interior into a welcoming abode.

The homeowners also requested for a contemporary look and features which will enhance the basic interiors provided by the developer.

Textured wall coverings complement the grey granite wall opposite. The sofa is from Marquis QSquare.

The dark timber ceiling feature spans the length of the living, dining and kitchen spaces, bringing more height of the interiors down for a more intimate ambience.

The ceiling features recessed downlights; a row of them also spotlights the granite wall to showcase its texture.

The dining table from Air is paired with chairs from Cassina.

The island countertop came with the home, but was moved to make more space for the dining area.

Echoing the living room aesthetics, the feature wall in the bedroom is dramatic without being imposing, and adds warmth to the space.

More images of the home here.