GO UP

House Tour: Light and airy feel in this four-bedroom EC in Punggol

This four-bedroom executive condominium unit in Punggol is home to a couple and their two young daughters.

The team from Sponge transformed the new EC by giving it a light and airy feel with a bright look, achieved by keeping the walls and floors white but introducing light wood tones, a splash of colour and black detail accents.

In the dry kitchen, the built-in storage cabinets (that also house the oven) have the same black and white design as the ceiling above the adjacent living room.
 

The master bedroom, which features a graphic nature-inspired wallcovering, has a concealed wardrobe next to the bed for extra storage.

 

In the balcony, a wall sports the same burnt orange hue as used in the interiors, for a consistent scheme throughout. The colour also contrasts beautifully with the fresh green of plants.

Loading...