GO UP

House Tour: Wood accents add a warm ambience into this three-bedroom condo unit

The homeowner engaged architectural firm RT+Q to give it a brand new look, spending around $350,000 on a thorough renovation - visible from the moment you step into the entrance foyer as timber screens line almost all the walls of the apartment.


The homeowner’s discerning taste is visible throughout the home, through his collection of antiques, art, interesting objects, and designer furniture.


The light-filled split-level living and dining areas can be sectioned off when needed, by a sliding panel with the same vertical timber strip design.


In the master bedroom, oak flooring in a herringbone pattern introduces warmth, while sliding timber screens either allow more light into the en-suite bathroom or provide privacy.


A curved powder room, accessed through the entrance foyer, is hidden behind the timber-clad walls.

More images of this home here.

Loading...