Space is a luxury. Interior design firm Soho Design Partnership cleverly plays this up within this Sentosa Cove bungalow, allowing a cream-hued colour scheme enhance its high ceilings and generous natural lighting.
 


A neutral palette helps the indoor space blend seamlessly with the outdoors without having to use rustic-style furniture.
 


Past the palm trees and the planter boxes is the golf course.
 


Spacious decking and brightly hued loungers give this residential pool a resort feel.
 


Changeable chair upholstery makes the formal-looking dining room kid-friendly.
 


The elder son’s bedroom opens straight to the garden. It includes a sitting nook and a study area, too.
 


Natural materials like wood, stone as well as granite enhance the home’s green environment. In the basement, a rock sculpture guards the end of the stairwell.
 


In the open-plan attic are a play room and TV room for the kids.
 


Each bedroom has a walk-in closet. The best-dressed closet belongs to the lady of the house.
 

Thinking of improving your home? More ideas and inspiration here:
+ 7 secrets to a Scandi-inspired home
+ Bathroom reno: Which type of bathtub is right for your space?
+ 9 moody and elegant bathrooms